Najlepsze forum dyskusyjne dla każdego
Trolling nazistowskiej propagandy - Wersja do druku

+- Najlepsze forum dyskusyjne dla każdego (http://dyskusyjne.katowice.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-3.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-8.html)
+--- Wątek: Trolling nazistowskiej propagandy (/thread-21.html)

Trolling nazistowskiej propagandy - admin - 07-03-2014 07:31 PM

Zobaczcie jaką ciekawostkę znalazłem na jednym z portali aktualności. Ten fotograf, to chyba musiał być Polakiem Big Grin Nic nieświadomi naziści wykorzystywali wizerunek małej żydówki jako ideał aryjskiej rasy.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Idealne-aryjskie-dziecko-okazalo-sie-zydowka,wid,16730293,wiadomosc.html

RE: Trolling nazistowskiej propagandy - Joanva - 07-03-2014 07:41 PM

właśnie przed chwilą to oglądałam Big Grin boskie! biedy Hitler pewnie się traz w grobie przewraca ;P

RE: Trolling nazistowskiej propagandy - Baletnica - 07-03-2014 09:18 PM

haha, boskie!!! takie esesmany ..... SmileSmileSmileSmile

RE: Trolling nazistowskiej propagandy - Zamba - 07-07-2014 07:29 PM

o matko.... masakra, propaganda jest naprawdę straszna i zawsze, niezależnie, czego dotyczy, prędzej czy później nóżka jej się powinie

RE: Trolling nazistowskiej propagandy - Akaliana - 07-07-2014 09:47 PM

hahaha Wink no naprawdę, tak jak admin pisze - to na bank był nasz rodak Big Grin

RE: Trolling nazistowskiej propagandy - Saranam - 07-08-2014 06:44 PM

Widzieliście ten komentarz pod artykułem ciekawe czy to prawda:

Cytat:niedawno niemieccy uczeni robili na szeroką skalę badania genetyczne, pod kątem wędrówki ludzi po wszystkich kontynentach, ze szczególnym uwzględnieniem Europy. Okazało się, że rasa germańska ma ok. 80% genów brytyjskich. Natomiast Słowianie, głównie z terenów polski, litwy, białorusi i ukrainy, mają 75-80% genów królewskiej/książęcej, hinduskiej rasy ariów, czyli aryjskiej. Informację tą podano jedynie w dwóch naukowych periodykach i na ten temat zapadła cisza... hitler się w grobie przewraca...

Jestem Niemcem Big Grin teraz mogę żądać europejskiej stawki